Over Van Santvoort Stucwerken

Santvoort Stucwerken is een ervaren bedrijf op het gebied van renovatie en traditionele nieuwbouw. We garanderen hoge kwaliteit door te werken met eersteklas materialen uitgevoerd door vakbekwame mensen. Bovendien zijn wij aangesloten bij NOA waardoor u als klant een betrouwbaar bedrijf in huis haalt en garanties krijgt.

Wij verrichten alle voorkomende soorten stucwerk, zoals raapwerk, glad pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisters in alle voorkomende kleuren, lijsten en ornamenten, renovaties, buitengevels en nog meer… Bent u benieuwd naar al onze diensten? Klik dan hieronder.

Naast stucwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor texwerk. Wij spuiten dit airless met hoogwaardige tex/muurverf in elke gewenste kleur,waardoor uw wanden en plafonds een nog strakkere uitstraling krijgen. Ook verzorgen wij voor u kleine verbouwingen. Het voordeel hiervan is dat u één aanspreekpunt heeft waardoor de klus binnen de afgesproken termijn opgeleverd wordt.

Komt u er niet helemaal uit wat betreft afwerkings- en/of kleurenkeuze en wilt u voorzien worden van een deskundig advies? Wij regelen een afspraak voor u in een showroom met talloze voorbeelden waar u uitgebreid geïnformeerd word over de mogelijkheden. Dit alles zonder verplichtingen. Ook zijn offertes bij ons geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten over de bedrijven en hun materialen waar wij mee werken? Dan kunt u hieronder contact met ons opnemen.

Neem contact op

    Neem contact op met ons

    Tel: 06-54272497
    E-mail: info@santvoortstucwerken.nl
    Brandsestraat 18 | 5271 SX | Sint-Michielsgestel

    Website gerealiseerd door Webnovations © 2024. Copyright